Voorstellen: Janneke de Klein

29 november 2023  

Janneke de Klein

Ik ben opgegroeid in Cuijk en sinds enkele jaren woonachtig in Uden. In 2005 heb ik mijn geneeskunde opleiding in Maastricht voltooid, waarna ik enkele jaren heb gewerkt als basisarts op de spoedeisende hulp, neurologie en kindergeneeskunde. Mijn huisartsenopleiding volgde ik aan de Universiteit Utrecht en sinds mijn afstuderen als huisarts in 2011 heb ik daar nog meerdere jaren met veel plezier als docent gewerkt.

De afgelopen jaren heb ik in diverse praktijken hier in de regio gedurende kortere en langere tijd waargenomen. Ik wil me nu echter graag langdurig aan een vaste praktijk verbinden om patiënten echt goed te leren kennen en een vertrouwensband op te bouwen. Ik geloof in een persoonlijke benadering en zorg op maat om gezondheid zo optimaal mogelijk te kunnen houden en/of te krijgen.

Als huisarts heb ik een brede interesse, maar momenteel ben ik ook bezig met een specialisatie binnen de huisartsgeneeskunde: ik ben in opleiding tot kaderhuisarts uro-gynaecologie. Deze opleiding hoop ik medio 2024 af te ronden.

Na het werk sport ik graag, het liefst in de buitenlucht op de racefiets of (hard)lopend. Verder houd ik van gezelligheid en onderneem ik graag leuke activiteiten met vrienden, mijn man en 2 dochters in de basisschoolleeftijd.