Inschrijven

Woont u in Veghel of omgeving (met uitzondering voor de inwoners van de dorpen Vorstenbosch en Boekel) en bent u op zoek naar een huisarts? Schrijf u in door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen en te versturen. Wij gaan dan aan de slag met uw inschrijving. Na inschrijving maken we graag kennis met u. We vragen u daar zelf contact voor op te nemen.

Pas als de hele inschrijving is afgerond, kunt u een account aanmaken op MijnGezondheid.net.

Inschrijfformulier

We vragen om twee formulieren in te vullen:

  1. Vul onderstaand online inschrijfformulier zo volledig mogelijk in. Indien u samenwoont met iemand die al bij ons ingeschreven staat of zich binnenkort gaat inschrijven, graag naam en geboortedatum noteren bij 'opmerkingen'.
  2. Download onderstaand formulier voor aanvullende vragen en neem dit mee naar het kennismakingsgesprek. Vanwege AVG kunnen we dit formulier helaas niet online aanbieden.

Download aanvullend inschrijfformulier

Online inschrijfformulier 
Indien u samenwoont met iemand die al bij ons ingeschreven staat graag naam en geboortedatum noteren.


Wie kunnen we waarschuwen bij nood?


Gebruikt u medicijnen?
   

Gaat u akkoord met aanmelding bij het Landelijk Schakelpunt (LSP), voor inzage van uw dossier op onze huisartsenpost (zie voor informatie www.volgjezorg.nl)?
   

Gaat u akkoord met aanmelding bij ons patiëntenportaal, voor het beheren van uw gegevens, maken van afspraken, herhalen van medicatie of contact met de huisarts?
   

Gaat u akkoord met het opvragen van uw medisch dossier bij uw vorige huisarts?