Verbouwing in volle gang

21 februari 2024  

Zoals u misschien heeft gezien als u bij apotheek 't Zuid medicatie kwam halen de afgelopen weken, wordt er momenteel heel hard gewerkt aan de verbouwing. De gehele apotheek wordt in een modern nieuw jasje gestoken en de 2 spreekkamers en balie voor onze huisartsenpraktijk worden in gereedheid gebracht.

Ondanks het harde werken, kan het zo zijn dat de praktijk op 1 maart nog niet geheel is opgeleverd. Toch gaan wij hoe dan ook een start maken om u - eindelijk - van dienst te kunnen zijn om samen aan uw gezondheid te werken! Vanaf 1 maart kunt u ons daarom bereiken via het patientenportaal MijnGezondheid.net of telefonisch via 0413 - 41 88 88.

In de laatste week van februari kunnen wij alle inschrijvingen gaan verwerken. Heeft u zich aangemeld via onze website en doorgegeven aan uw eigen huisarts dat u toestemming geeft om uw dossier te versturen aan ons? Dan zal u volgende week of uiterlijk de eerste week van maart bericht krijgen dat u bent ingeschreven in onze praktijk.

Wij willen heel graag kennismaken met u en stellen het daarom op prijs als u een afspraak maakt voor een kennismakingsgesprek. U neemt in dat gesprek uw ID-bewijs en het aanvullende inschrijfformulier met informatie over uzelf mee, wat u kunt downloaden bij het kopje "inschrijven".

Tot snel, we kijken ernaar uit!

Hartelijke groeten, Janneke de Klein en Marieke van den Ham